Retour à la vue d'ensemble
31 mars 2021

Hoe betaalt u minder voor telefonie, dankzij onze nieuwe partner Destiny?

Destiny, Belgische leverancier van oplossingen voor cloudcommunicatie, wordt de nieuwe vaste telefoniepartner van 25-8. Dankzij de samenwerking met Destiny kunnen we u een nog betere dienstverlening garanderen, tegen goedkopere tarieven. Welke stappen dient u daartoe precies te nemen?

Destiny, Belgische leverancier van oplossingen voor cloudcommunicatie, wordt de nieuwe vaste telefoniepartner van 25-8. Dankzij de samenwerking met Destiny kunnen we u een nog betere dienstverlening garanderen, tegen goedkopere tarieven. Als zorgorganisatie doet u er dan ook goed aan uw telefonie-abonnement te herzien, als u dit via 25-8 hebt afgesloten. Welke stappen dient u daartoe precies te nemen?

Tom Messiaen, managing partner van 25-8: “Heel wat van onze woonzorgcentra en ziekenhuisklanten doen ook een beroep op onze diensten voor telefonie. Voor hen is ons partnership met Destiny dan ook erg belangrijk nieuws. Vanaf april 2021 kunnen ze met vragen over hun bestaande abonnement niet langer bij onze operatoren terecht, maar dienen ze die rechtstreeks aan hun huidige provider te stellen.”

“Ook laten ze hun abonnement het best naar een Destiny-formule herzien. Dat kan eenvoudig door te mailen naar Sophie Van Brabant, die leiding geeft aan ons operatorenteam. Klanten die mee in het nieuwe verhaal rond Destiny stappen, kunnen opvallend voordelige tarieven voor hun abonnement genieten. Vooral omdat Destiny’s aanbod veel uitgebreider is, en beter afgestemd op zorgorganisaties.”

Verpleegster telefoon

“Naast telefonie voorzien we organisaties ook van internet en andere telecomdiensten”, vult Maarten Schilders, Teamlead Partner Sales bij Destiny, aan. “We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met 25-8. We willen de zorgsector ‘ontzorgen’ en ondersteunen hen met stabiele internetverbindingen en (mobiele) telefoniediensten. Zodat zij zich volledig kunnen focussen op de zorg voor patiënten of bewoners.”

Messiaen: “We hebben steeds voor oog hoe we zorgorganisaties beter kunnen laten samenwerken en de zorgervaring kunnen verbeteren. Telefonie speelt daarin nog altijd een cruciale rol. Het is dus vanzelfsprekend dat dit voor ons corebusiness blijft en dat we steeds naar de beste oplossingen voor onze klanten zoeken.”

Wenst u meer info over dit onderwerp of andere diensten van 25-8?


Neem contact op met uw accountmanager, mail naar info@25-8.eu of bel naar +32 (0)50 28 98 10.

Partager